Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε πόσο κουραστική είναι η γραφειοκρατία μετά από ένα τροχαίο. Φιλικοί διακανονισμοί, συναντήσεις με εμπειρογνώμονες της ασφάλειας, κατάθεση διάφορων εγγράφων κ.λπ. Το accidentsketch υπόσχεται να κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη, βοηθώντας στη δημιουργία του σχεδιαγράμματος του τρόπου που έγινε το ατύχημα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθούμε τη συγκεκριμένη σελίδα και να χρησιμοποιήσουμε τα εύκολα και απλά εργαλεία που διαθέτει. Σε λίγα λεπτά θα έχουμε στα χέρια μας ένα επαγγελματικό σχεδιάγραμμα, το οποίο θα μπορέσουμε να καταθέσουμε στην ασφαλιστική εταιρεία μας, μαζί με τη δήλωση φιλικού διακανονισμού για να διευκολύνουμε την απόφαση των εταιρειών για την καταβολή των αποζημιώσεων.Το διάγραμμά μας, μπορούμε να το τυπώσουμε ή να το στείλουμε με e-mail απ’ ευθείας στην ασφαλιστική μας εταιρεία. Επιπλέον, μπορούμε να ανεβάσουμε έγγραφα, αναφορές και φωτογραφίες τις οποίες μπορούμε επίσης να αποστείλουμε στους ενδιαφερομένους.

Το site είναι εντελώς δωρεάν και μάλιστα με ένα κλικ μπορούμε να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε, χωρίς καν εγγραφή. Στα αριστερά βρίσκονται τα αντικείμενα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, όπως δρόμοι, διασταυρώσεις, πλατείες, σήματα οδικής κυκλοφορίας και τα οχήματα, στα οποία μάλιστα μπορούμε όχι μόνο να επιλέξουμε τη συγκεκριμένη μάρκα, αλλά και το χρώμα. Μπορούμε να επιλέξουμε κατά βούληση την κατεύθυνση των οχημάτων την στιγμή του ατυχήματος, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια, επάνω αριστερά βρίσκεται η μπάρα αλλαγής κλίμακας.

Ας έχουμε λοιπόν υπόψη μας το Αccidentsketch και ας ευχηθούμε να είναι... αχρείαστο.Πηγή : https://www.ote.gr