Το σκι τη νύχτα σε μια φωτισμένη πίστα είναι σίγουρα συναρπαστικό και εντυπωσιακό για όποιον ασχολείται με το άθλημα, αλλά και για τους θεατές. Το πιο εντυπωσιακό είναι να μην είναι φωτισμένη η πίστα αλλά οι ίδιοι οι σκιέρ. Η Philips σε συνδυασμό με την εταιρεία αθλητικών ειδών χιονοδρομίας Atomic δημιούργησαν το βίντεο που παραθέτουμε παρακάτω, στο οποίο αρκετοί σκιέρ φορώντας στολές γεμάτες πολύχρωμα φωτάκια LED κατηφορίζουν με ταχύτητα τις πλαγιές των βουνών του Alyeska Resort που βρίσκεται στην Αλάσκα.


Οι φωτισμένες στολές δημιουργούν όμορφες φωτεινές μορφές στον αέρα, καθώς οι σκιέρ πραγματοποιούν τις φιγούρες τους, φωτίζοντας παράλληλα το χιόνι γύρω τους, δημιουργώντας μια παραμυθένια ατμόσφαιρα. Το πλάνο με τους δύο σκιέρ να ελίσσονται ανάμεσα στα έλατα, ενώ από πάνω τους ακολουθεί ένα drone είναι αν μη τι άλλο, μαγευτικό.

Πάντως, θα πρέπει να πούμε ότι το συγκεκριμένο concept δεν είναι έμπνευση των δύο αυτών εταιρειών. Πολλές φορές έχουμε δει διάφορα βίντεο με σκιέρ να φορούν στολές με LED κατηφορίζοντας τις νυχτερινές πίστες. Το πιο γνωστό βίντεο είναι το LED Surfer και είναι δημιουργία του φωτογράφου Jacob Sutton.

Πηγή : https://www.ote.gr