Όλα σχεδόν τα μηνύματα από διαφορετικές υπηρεσίες που λαμβάνουμε στα κινητά μας ουσιαστικά τοποθετούνται σε διαφορετικά σημεία, χωρίς να αναμειγνύονται το ένα με το άλλο, εκτός και εάν κάποιοι ταλαντούχοι δημιουργοί το επιτρέψουν ή το προβλέψουν.

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως έκανε μια startup (με την αρωγή της Google Ventures), ονόματι Snowball. Οι δημιουργοί της κυκλοφόρησαν τη φερώνυμη Android app, η οποία αλιεύει όλα τα ξεχωριστά μηνύματα σε ένα και μόνο inbox, το οποίο μπορούμε να τσεκάρουμε με μια μόνο ματιά.


Είτε πρόκειται για μηνύματα στα Facebook, στο Whatsapp ή στο Snapchat, η εφαρμογή Snowball αλιεύει τα πάντα με επιτυχία. Σύμφωνα μάλιστα με το δημιουργό της Anish Acharya, η app αυτή συνεργάζεται με 10 από τις πιο δημοφιλείς messaging services (συμπεριλαμβανομένων των SMS, Line, Hangouts και Slack).

Σίγουρα πρόκειται για ένα universal inbox, το οποίο είναι αρκετοί εκείνοι που θα επιθυμούσαν να δουν να γίνεται πραγματικότητα στα PC τους. Επί του παρόντος διατίθεται αποκλειστικά για Android.

Snowball supports: Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat, SMS, Hangouts, Twitter, Line, WeChat, Slack, Telegram, Viber, and Skype.
Download



Πηγή : https://www.ote.gr