Windows XP Unofficial SP4; Περίπου πέντε μήνες την απόφαση της Microsoft να σταματήσει την υποστήριξη στα Windows XP, ένας προγραμματιστής ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ανεπίσημο service pack για το παμπάλαιο αλλά αγαπημένο από πολλούς λειτουργικό σύστημα.
Windows XP Unofficial SP4

Χρησιμοποιώντας σαν τίτλο του project του «Ανεπίσημο Service Pack 4″, ή «Windows XP Unofficial SP4«, ο Έλληνας προγραμματιστής harkaz άρχισε να συλλέγει από τον Σεπτέμβριο του 2013 όλες τις επίσημες αναβαθμίσεις από τη Microsoft και να τις συγκεντρώνει σε ένα ενιαίο πακέτο.

Το ανεπίσημο SP4, το οποίο είναι διαθέσιμο σε τρίτη beta έκδοση, σύντομα κυκλοφορήσει σε μια final έκδοση, σύμφωνα με τον harkaz (har.kaz94@gmail.com), ο οποίος ανέφερε σε μια δημοσίευση αυτή την εβδομάδα: «έχω ήδη αρχίσει να δουλεύω για το SP4 RC build.»

Στην περιγραφή του project Windows XP service-pack 4, o harkaz αναφέρει: «Πολλοί χρήστες – συμπεριλαμβανομένου και εμού – που δεν θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν τα παλιά τους συστήματα με ένα νεότερο λειτουργικό, θα ήθελαν να εγκαταστήσουν εύκολα όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows με ένα βολικό πακέτο. για το λόγο αυτό, άρχισα να ετοιμάζω ένα πακέτο Service Pack 4.»
Σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν Windows XP και σκέφτονται να περάσουν το Ανεπίσημο Service Pack 4 του harkaz, καλό θα είναι να γνωρίζουν ότι ο προγραμματιστής δεν φέρει καμία ευθύνη (όπως το αναφέρει άλλωστε) και ότι αυτό δεν είναι ένα SP από την Microsoft. Προσοχή λοιπόν!

Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση του Αυγούστου κατευθείαν από το Google Drive του προγραμματιστή
August 2014: https://drive.google.com/folderview?id=0B7k-l_4omFECUmt6eUlwakdRQnc&usp=sharing

Πηγή : http://iguru.gr