Online Typing

Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες ο μέσος άνθρωπος μπορεί να πληκτρολογεί περίπου 60 λέξεις το λεπτό. Εάν εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή την επίδοση, υπάρχει το κατάλληλο τεστ για να το διαπιστώσουμε.

Το Key Hero είναι το ιδανικό site για να μετρήσουμε, αλλά και να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας, τόσο στην ταχύτητα, όσο και στην ακρίβεια. Επίσης, δεν μετρά απλά, αλλά μας βοηθά να κατανοήσουμε τα ήδη των λαθών που κάνουμε. Επίσης, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην αρχική σελίδα το site αναφέρει το μέσο όρο ταχύτητας πληκτρολόγησης των εγγεγραμμένων χρηστώ.

Όπως αναφέρει το site, εάν ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο τεστ περίπου πέντε λεπτά την ημέρα, μέσα σε ένα μήνα θα βελτιώσουμε πολύ τις επιδόσεις μας, για παράδειγμα από 15 Words Per Minute  θα φτάσουμε το 40 WPM.

Για να ξεκινήσουμε αρκεί να πατήσουμε το Typing Test – Play Now. Μπορούμε να επιλέξουμε σε ποια γλώσσα θα γράψουμε. Ο χρόνος ξεκινά να μετρά και κάθε λάθος που κάνουμε σημειώνεται με χρώμα, κόκκινο για τα λάθη που δεν διορθώνουμε, κίτρινο εάν υπάρχει κάποια διπλή λέξη, μπλε εάν πληκτρολογούμε μια λέξη πολύ νωρίς και ροζ εάν μπερδέψουμε τα κεφαλαία με τα πεζά.

Εάν κάνουμε εγγραφή στο site, μπορούμε να παρακολουθούμε την πρόοδό μας και να βλέπουμε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και γραφήματα.


Πηγή : https://www.ote.gr