Τέλος για τον bookmark manager του Chrome

Τελικά η Google αποφάσισε να ξεφορτωθεί το νέο της Chrome bookmark manager, για χάρη της προηγούμενης έκδοσή του – ο πιθανότερος λόγος γι' αυτό δεν είναι κάποιο bug ή τεχνικό πρόβλημα, αλλά το απλό γεγονός πως το κοινό τον υποδέχθηκε αρνητικά.

Η αλήθεια είναι πως όταν κυκλοφόρησε διέθετε κάποια χαρακτηριστικά αναζήτησης, φωτογραφιών και κάποιες άλλες εντυπωσιακές προσθήκες, οι οποίες τη στιγμή εκείνη φάνηκαν ενδιαφέρουσες.


Τελικά όμως οι αλλαγές αυτές δεν αποδείχθηκαν πολύ χρήσιμες, καθιστώντας τη διαδικασία του bookmarking ακόμα πιο μπερδεμένη και αργή σε έναν browser που οι περισσότεροι έχουμε απλά επιλέξει για την ταχύτητά του.

Εάν, παρ' όλα αυτά, υπάρχουν χρήστες που επιθυμούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον bookmark manager, η Google τόνισε μπορούμε να τον κατεβάσουμε ως extension από το Chrome Web Store.

Για όλους τους υπόλοιπους, μπορούμε απλά να προσποιηθούμε πως το γεγονός αυτό δε συνέβη ποτέ, αν και η δημιουργός ομάδα δήλωσε πως θα συνεχίσει να εξερευνά άλλους τρόπους προκειμένου να βελτιώσει τη συνολική bookmark εμπειρία.

Τέλος για τον bookmark manager του Chrome

Πηγή : https://www.ote.gr